Сигурни пари на заем без трудов договор

5/5 - (5 votes)

Сигурни пари на заем без трудов договор: търсите ли спешен кредит без трудов договор?!

За заеми за няколко месеца лихвите обикновено не са много големи, но все пак са по-малко изгодни, отколкото при банковите заеми.

Може би се питате кога изобщо има смисъл да отидете и да потърсите заем от небанкови кредитори, а не в банка? Има ситуации, когато е по-лесно да се кандидатства в тях, отколкото в банка.

Например, имате нужда от сигурен пари на заем без договор с работодател. В случай, че работите без договор, вие няма да може да предоставите доказателство за редовен доход и всички банки ще ви отхвърлят.

Сигурен кредит

Друг пример е, когато нямате кредитна история или имате просрочени задължения по предишни заеми. Фирмите са по-лоялни към „неидеалните“ кредитополучатели, отколкото банките.

Експресен кредит без доказване на доход

Заемът от таква фирма е по-добрият вариант в случай, че не можете официално да потвърдите доходите си. Кредитните компании, подобно на банките, са длъжни да изчислят коефициента на задлъжнялост на кредитополучателя, за да разберат колко рисковано е да му отпускат пари. Кредиторите имат право да използват за изчисления не само документи за заплати, но и данни за средния доход в региона или свои собствени модели за оценка на платежоспособността на кредитополучателя. Понякога моделите на небанковите финансови институции са по-разрешителни от банковите методи, които са по-ограничаващи. Така например фирмите нямат горна граница за това колко процента от средния доход на месец трябва да отива за покриване на заеми, но практиката сочи, че той не трябва да надвишава 70%. Това позволява на хората да получат заем в ситуации, когато кредитът е отказан от банките.Други ситуации, в които небанковите заеми се предпочитат пред банковите са в случаите, в които много бързо са ви необходими пари. Най-често одобрението за издаване на заем без обезпечение и решението се взема буквално в рамките на един час. За да направите това, дори не е необходимо да посещавате офиса на фирмата: заявление и документи могат да се подадат чрез уебсайта на кредитора и парите ще дойдат на вашата банкова карта незабавно.

Небанковият заем е идеален вариант за вас, когато имате нужда от малка сума за кратко време , а не искате или не можете да получите друг вид кредит.

Ако по някаква причина банковият заем не е вашата опция, разгледайте какво предлагат небанковите дружества в нашата платформа СИГУРЕН КРЕДИТ. При нас можете лесно и бързо да сравните офертите и да кандидатствате с бутона Заяви!